El-Scooter

Vores elscooter

Her hos Scooter Martin har vi et utrolig stort udbud af elscootere, så vi har helt sikkert en, der passer din smag og dine behov.
Elscooteren er specielt til dig, der har udfordringer i forhold til din bevægelighed og som stræber efter at blive selvhjulpen. Med elscooteren kommer du til selv at kunne bevæge dig fra A til B nemt og hurtigt.

En elscooter er et køretøj med mange fordele

Elscooteren er et fantastisk køretøj, da den bevæger sig godt og sikkert gennem det danske terræn. Derudover kører den på el, hvilket giver dig mulighed for at opnå en god hastighed og en glidende kørsel. Samtidig skåner det miljøet.

Hos Scooter Martin bestræber vi os på at levere lige præcis den elscooter, du har udset dig. Vi har et samarbejde med stort set alle elscooter-forhandlere i landet, og vi kan normalt hente varen hjem til dig allerede to hverdage efter bestillingen.

Vi vil gøre din oplevelse med din elscooter så gnidningsfri som muligt. Derfor tilbyder vi også at bringe din elscooter til dig, efter den er blevet købt hjem. Vi henter og bringer også, hvis den trænger til en reparation.

Kontakt os

Hos Scooter Martin kommer kunden altid i første række. Derfor skal du ikke tøve med at kontakte os på vores telefonnummer 20 22 18 88, hvis du har spørgsmål eller forespørgsler. Vi vil gøre vores bedste for at møde dine behov som fremtidig bruger af vores elscootere.

Tag et kig på vores hjemmeside og få et lille indblik i, hvilke elscootere vi kan levere til dig. Du er også altid velkommen til at besøge os i butikken, der ligger i Svendborg.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Se blandt andet vores udvalg af kabinescooter

TOP