Kabinescooter

Vores kabinescootere

Hos Scooter Martin i Svendborg udbyder vi blandt andet kabinescootere. Vi hjælper hellere end gerne med at finde den perfekte kabinescooter til dig, og vi kører den også gerne hjem til dig. Vi henter og bringer også ved en eventuel reparation.

Kabinescooterens mange fordele

Kabinescooteren har egenskaber, som enhver kan se store fordele i:

- Den kører derhen, hvor du vil i et godt tempo. Den kan tilmed nå en rigtig god hastighed grundet batteriet, hvilket bringer os til næste punkt

- Den kører på el, hvilket skåner klimaet utrolig meget. Vores litium el batterier er specielt gode, da de tilfører energi til kabinescooteren i sådan en fart, at man når en god hastighed hurtigt. Derudover vejer litiumbatteriet kun 23 kilo, hvilket er tre gange mindre, end blybatteriet. Så kører du også længere på en opladning.

- Den er utrolig nem at parkere, da den hverken fylder i bybilledet eller skal leve op til strenge parkeringsregler, som en bil skal. Bor du derfor et sted med mange mennesker, der slås om få parkeringspladser, sparer du en masse tid og bekymringer med kabinescooteren

- Sidst men ikke mindst er der tag på, hvilket beskytter dig mod det lunefulde danske vejr

Vi står klar til at hjælpe

Vi har et samarbejde med stort set alle danske kabinescooter-leverandører i Danmark. Det gør os i høj grad leveringsdygtige i lige den kabinescooter, du har udset dig.
Kontakt os på telefon 20 22 18 88 eller besøg os i butikken i Svendborg og fortæl, hvilken kabinescooter, du ønsker. Så kan vi typisk købe den hjem inden for to hverdage. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du blot har spørgsmål eller vil have hjælp til at vælge en kabinescooter.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

TOP