VGA Firefox

/ /
750_500_csupload_68550837
DKK 8,995
Tilstand Ny
Årstal 07-2018

Detaljer

Tilstand Ny
Køretøj VGA
Model VGA Firefox
Årstal 07-2018
Pris DKK 8,995
Gear-type Automatisk

Beskrivelse

30/45 km/t | 4-takt | Farve: Sort

VGA Firefox er en nyudviklet luksus-scooter fra VGA og ny storebror til vores topsellert, VGA Explora. Med Firefox holder du udgifterne til brændstof i bund! Du kører op til 45* km pr. liter benzin.. En stor 6,2 liter benzintank giver sammen med en højteknologisk motor en rækkevidde på over 200 km*. Du får således langt mellem tankbesøgene. Firefox er en af de mest brændstofbesparende scootere på markedet!

Firefox er god til langturen grundet store 12″ alufælge, som giver ekstra god stabilitet og komfort under kørslen. Der er ikke sparet på kvaliteten! Firefox er sammensat af de bedst tilgængelige komponenter på markedet. Bl.a. kan nævnes en Japansk designet karburator, ny unik udstødningsteknologi som sænker CO2 udslippet samt kvalitets tændingskomponenter fra kendte OEM leverandører, som også leverer til flere Japanske køretøjer. Slutresultatet er en af markedets stærkeste motorer, som leverer en uovertruffen styrke og holdbarhed. Firefox er Euro3 godkendt – Din sikkerhed for et sikkert og miljøvenligt køretøj.

Der er ikke sparet på udstyret. Med i prisen følger LED blinklys, LED baglygte og en kraftig halogen forlygte, som lyser vejen op i de mørke timer. Herudover et elegant og let aflæseligt instrumentbord. Et komfortabelt sæde og en suveræn kørestilling fuldender oplevelsen. Motoren har variabel ydelse og leverer ekstra power i modvind og kuperet terræn. Samtidig sikrer tændingssystemet, at der kun leveres den ydelse der kræves, for at opretholde maksimal hastigheden. Vi kalder det Smartpower.

Leveringsomkostninger inkl. nummerplade kr. 1299,-

Kan købes fra kr.349.- pr. måned, helt uden udbetaling….

 
 

TILBAGE