Ecooter ET2

/ /
Billede1
Billede2
DKK 15,995
Tilstand Ny
Årstal 04-2022

Detaljer

Tilstand Ny
Køretøj
Model
Årstal 04-2022
Pris DKK 15,995
Gear-type Automatisk

Beskrivelse

Ecooter ET2 er en elektrisk scooter med en unik drivlinje. Det sikrer, at du ikke kun er hurtig, men også mange kilometer på batteriet. Desuden har denne prisvenlige scooter et lækkert design, meget sadelplads og en masse komfort. LED-belysning og en flot stor LCD-skærm er også standardudstyr på denne escooter!

Budgetvenlig escooter
Udover Ecooter ET2 kan du også købe en Ecooter E1 og E2. ET2 er dog en budgetvenlig el-scooter, der gør el-kørsel muligt for alle. Denne robuste escooter fås med 2 forskellige batterier. Du kan vælge 20Ah-batteriet med en rækkevidde på 70 km eller 28Ah-batteriet, som er godt til 95 km rækkevidde.

ET2 har en unik drivlinje
Drivsystemet i Ecooter ET2 er unikt, fordi med alle andre el-scootere er motoren indbygget i baghjulet, som kaldes en navmotor, og det er ikke tilfældet med ET2. Ecooter har valgt en mellemmotor, hvilket betyder, at motoren ikke sidder i baghjulet.

Drivlinjen på Ecooter ET2 er mere sammenlignelig med en normal scooters, hvilket betyder, at der bruges en kilerem. Motoren er derfor forbundet til baghjulet via en rem, hvilket giver en række fordele.

Dette gør det muligt for motoren at køre med en højere hastighed, hvilket gør den mere økonomisk med energiforbrug. Derudover er transmissionen en del kraftigere end med andre sammenlignelige el-scootere, hvor motoren er placeret i baghjulet.

Hurtig acceleration og hurtig ved topfart

Elmotoren har en spænding på 64 Volt og en effekt på 1500 Watt. Spændingen på motoren, og samtidig batteriet, er også højere i gennemsnit. De fleste el-scootere har en batterispænding på 48 volt. Fordi der er valgt en højere spænding, er trækkraften også højere, og den forskel er tydeligt mærkbar. Som følge heraf reagerer og accelererer Ecooter ET2 meget hurtigt, så du hurtigt kan nå tophastigheden.

 

Klargørning og nummerplade kr. 1.250,-