Elcykler

Hvorfor vælge en elcykel?

Der er adskillige grunde til, at mange ser elcyklen som det foretrukne valg, når det kommer til at vælge cykel. Faktum er, at el-cyklen er for alle - i alle aldre. En elcykel kan lige så godt fragte en 5-årig frem som en 95-årig. Med et batteri på cyklen er køreglæden længerevarende og behagelig.

Stort set alle har erfaring med den høje vindhastighed, vi til tider oplever i Danmark. Ikke nok med det, er vindretning også valgt at rotte sig sammen med vindhastigheden. Ved at eje en elcykel neutraliserer du vindens magt, når du står med beslutningen, om hvorvidt du skal tage ens cykel eller bil. Argumentet, for at vælge bilen frem for cyklen, er ofte tidspresset i de tidlige morgener. Det skal du slet ikke bekymre dig for med en eldrevet cykel, for du kan være sikker på, at transporttiden minimeres gevaldigt.

Øget sundhed  

Det, at elmotoren har din ryg, giver dig incitament til at vælge elcyklen i situationer, hvor du umiddelbart havde valgt et andet transportmiddel. Den friske luft og de længere cykelture, øger din sundhed og velvære. For selvom motoren driver en del af værket, cykler du selv det meste af tiden, som bidrager til en bedre sundhed. Og de dage, hvor du virkelig vil give den gas på cyklen selv, kan motoren slås helt fra eller indstilles på mindste assistanceniveauer. Som konsekvens af, at du oftere cykler, bliver dit kredsløb bedre, du øger dit generelle sundhedsniveau og mange har derfor færre sygedage.  

 

Miljø 

Hvis du vælger at købe en el-cykel, udviser du også en social ansvarlighed, da du i stedet for at tage bilen, der har et negativt aftrykt på klimaet grundet bilens brændstofmotor, vælger et mere bæredygtigt alternativ. Netop fordi din cykel har en elmotor, er du også villig til at cykle længere distancer på daglig basis, da du ikke længere forbinder turen på cyklen med ekstremsport.  

 

Kvalitet, der holder  

Ved at købe en elcykel hos Scooter Martin i Svendborg nær Odense, kan du være sikker på, at du får en cykel af høj kvalitet, der har en robusthed, som er imponerende. Derfor er man sikker på, at man har en god cykel år efter år ud i fremtiden. 

TOP