El Løbehjul

Kig forbi butikken og find et udvalg af el løbehjul!

El-løbehjulet – et fleksibelt transportmiddel  

Hvis du ønsker et mere fleksibelt transportmiddel, er el-løbehjulet helt sikkert noget for dig. Det to-hjulede køretøj er bygget, så det kan foldes sammen, hvilket tillader, at du kan have det med, hvor end du ønsker. Du kender nok scenariet, hvor du ikke kan finde parkering i midtbyen, hvilket medfører, at du ender med at parkere flere kilometer fra din destination. Som ejer af et el-løbehjul vil du ikke længere se dette scenarie som negativt, da du har dit el-løbehjul med i bilen, der hurtigt kan foldes ud og fragte dig til din destination.  

 

Det, du skal være opmærksom på 

 

Nå du tager dette lille, men supereffektive, transportmiddel i brug, har du et vist ansvar for at følge et par simple regler. Det, du også skal være opmærksom på, er, at du skal følge de lovkrav, der er til cyklisterne. Af denne grund skal du køre på cykelstien og følge cykelskiltningen, og du må ikke køre på fortovet, gangstier eller fodgængerfelter.  

 

·         Du skal være fyldt 15 år, så kan du roligt træde op på det eldrevne løbehjul.

·         Du skal også være opmærksom på, at dit el-løbehjuls motor højst må drive dig frem med 20 km/t.

·         Løbehjulet skal også have lys foran, der enten er hvidt eller guld og rødt lys bagpå, hvilket mindst skal være synligt på en afstand af 300 meter.  

·         I forhold til el-løbehjulets fysiske mål må det højest være 2 m langt og 75 cm bredt, og det må højest veje 25 kg i alt eksklusive el-løbehjulets fører.  

 

El-løbehjul i flere afskygninger 

 

 

Vores sortiment består af 5 forskellige slags el-løbehjul, så der er mulighed for at købe el-løbehjul til enhver smag. For at finde det løbehjul, du netop synes er flottest, kan du komme ind forbi butikken i Svendborg og se de forskellige muligheder, vi har. Vi kan også kontaktes i butikken på telefonnummeret 20 22 18 88 

TOP