Scooter Martin -

VGA Tres 15/25 km/t el-knallert 60V20Ah  Pris kun 12995,-
VGA Tres 15/25 km/t el-knallert 60V20Ah Pris kun 12995,-

VGA Tres er nyeste model i vores serie af mobility køretøjer. VGA Tres er designet til dig, som behov for et komfortablet langturs-køretøj. Batterieffekten på hele 1.2kW giver en rækkevidde på op til 60km.

Et justerbart luksussæde med armlæn og støddæmpning for og bag en eminent køreoplevelse.

Tres er udelukkende sammensat af solide kvalitetskomponenter - også på bremsesiden. En hydraulisk skivebremse for og dobbelt tromlebremse bag sikrer en hurtig nedbremsning. Den kraftige sammensætning af komponenter har resulteret i, at Tres også er godkendt som 25 km/t knallert.
Kraver ikke Kørekort
El-scooter PF2K 450W 36AH 4-Hjul mokka. Andre farver kan bestilles.
El-scooter PF2K 450W 36AH 4-Hjul mokka. Andre farver kan bestilles.
Pris kun 12995,-

Leveringsomkostninger Kr. 695,-

Vi bringer den gerne hjem til dig.

Det er med stor glæde, at vi kan præsentere vores nye Heartway Mokka. Mokka er som vores øvrige Heartway produkter produceret i Taiwan. Prisen på 11.999 kr. er udelukkende mulig, da vi importerer direkte fra fabrik og sælger til dig, uden fordyrende mellemled. Forespørgslen på Heartway produkter er stigende, og du kan med Mokka nu få ren luksus til meget små penge. Du får bl.a. et luksus komfortsæde og kvalitetsbatterier fra Yuasa. En stærk 550W motor og 2 stk. 36Ah batterier giver en rækkevidde på op til 40 km. pr. opladning.
El-scooter PT3 3-hjulet 550W 45Ah
El-scooter PT3 3-hjulet 550W 45Ah
Pris kun 9995,-

Leveringsomkostninger Kr. 695,-

Vi bringer den gerne hjem til dig.

Med Heartway PT3 får du en manøvredygtig el-scooter med et stort kraftoverskud.
PT3 kan vende på en tallerken, hvilket er yderst praktisk ved indendørs kørsel i fx. indkøbsventre og sygehuse m.v. PT3 er som standard udstyret med komfortsæde med armlæn. En stærk motor på 550W, giver sammen med 2 stk. 45Ah batterier en rækkevidde på op til 40km. pr. opladning.
El-scooter Monarch Royale 1300 Watt 75AH   Pris kun 24995,-

Leveringsomkostninger Kr. 695,- 

Vi bringer den gerne hjem til dig.
El-scooter Monarch Royale 1300 Watt 75AH Pris kun 24995,-

Leveringsomkostninger Kr. 695,-

Vi bringer den gerne hjem til dig.
Heartway Royale er markedets stærkeste og mest komfortable el-scooter. Royale er udstyret med komfort start/stop, hvilket sikrer en flydende gangsætning og opbremsning. Affjedringen på alle hjul gør det muligt at køre i lette kuperet terræn uden ubehag. Du får et enormt kraftoverskud med den stærke og lydsvage 1300 W store motor. - Kort fortalt er Royale er svaret på rendyrket luksus!
GARANTIBETINGELSER
GARANTIBETINGELSER

• 36 måneders fabriksgaranti på revner, fejl og brud, som kan henføres til produktionsfejl på stel, stålkonstruktioner og cover.
• 24 måneders reklamationsret på din Scooter Martin el-scooter.
• 12 måneders fabriksgaranti på alle fejl og mangler der kan henføres til produktionsfejl.
• 6 måneders fabriksgaranti på batterier.
• For at reklamationsret og garantier er virksomme, skal service og reparationer foretages af Scooter Martin el-scooter eller i samråd med Scooter Martin el-scooter.
Ovenstående garantier der løber ud over de lovpligtige 6 måneder bortfalder, såfremt de årlige eftersyn ikke overholdes.
Undtagelser
Denne garanti dækker ikke dele der går til ved almindelig slid, herunder: Dæk, lyspære, sikringer, batterier, slanger, polstring, fod måtte eller skade på produktet opstået af forkert brug eller uheld, som Scooter Martin ikke kan gøres ansvarlig for. Denne garanti dækker ikke, såfremt din el-scooter bærer præg af overdrevent slid, forkert brug, skade og/eller misbrug, eller er blevet omforandret af andre end Scooter Martin el-scooter.
Batterier: Næsten alle batterifejl vil opstå indenfor de første måneder. Hvis der opstår fejl på batteriet indenfor garantiperioden, og dette skyldes en fabrikations- eller materialefejl, ombyttes batteriet uden beregning, såfremt batteriet ikke har været udsat for beskadigelser, misligholdelse eller ekstrem hård anvendelse.